culinaire
zaken
.nl
Spaghetti met romig zalmsaus
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
200
100
8
1
1
1
1
1
gram
gram
gram
eetlepel
blik
bekertje
eetlepel
eetlepel
pasta (spaghetti) ingrediënt info
champignon ingrediënt info
kaas (room-,kruiden)
boter (bak-)
zalm (blik)
creme fraiche ingrediënt info
ketchup (tomaten-)
dille (vers)
Berei-
ding
Kook de spaghetti gaar. Snij de champignons in plakjes . Doe de boter in een magnetronschaal en verhit de boter.
Voeg de champignons toe en verhit de champignons onafgedekt, 2 minuten op vol vermogen.
Verdeel de zalm over de champignons, voeg roomkaas met kruiden, creme fraiche ne ketchup toe en roer het geheel door elkaar.
Plaats de zalmsaus in de magnetron, 2 minuten op vol vermogen.
Roer tot slot de dillen en wat peepr, naar smaak, door de zalmsaus.
Voedings-
waarde
Energie2755 KiloJoules
656 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
84 gram
38 gram
4 gram