culinaire zaken .nl |
Spaghetti met romig zalmsaus | |||
Soort gerecht | Hoofdgerecht | Herkomst | Italie | |
Aantal personen | 2 | Bereidings- tijden | ? | |
Indelingen | ||||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
200 100 8 1 1 1 1 1 |
gram gram gram eetlepel blik bekertje eetlepel eetlepel |
pasta (spaghetti) champignon kaas (room-,kruiden) boter (bak-) zalm (blik) creme fraiche ketchup (tomaten-) dille (vers) | ||
Berei- ding |
Kook de spaghetti gaar. Snij de champignons in plakjes . Doe de boter in een magnetronschaal en verhit de boter. Voeg de champignons toe en verhit de champignons onafgedekt, 2 minuten op vol vermogen. Verdeel de zalm over de champignons, voeg roomkaas met kruiden, creme fraiche ne ketchup toe en roer het geheel door elkaar. Plaats de zalmsaus in de magnetron, 2 minuten op vol vermogen. Roer tot slot de dillen en wat peepr, naar smaak, door de zalmsaus. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 2755 KiloJoules 656 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 84 gram 38 gram 4 gram |