culinaire
zaken
.nl
Tino Ransa
(Gekruide varkenslappen)
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
500
4
2
2
2
2
1
1
1
1
1
0.50
gram
eetlepel
stuks
theelepel
stuks
stuks
stuks
stuks
stuks
bosje
teentje
theelepel
varkenshamlap
olie (zonnebloem-) ingrediënt info
bouillon (tablet)
sambal oelek
peper (rood) ingrediënt info
tomaat ingrediënt info
bouillon (tablet)
sereh (vers)
ui ingrediënt info
selderij (blad-)ingrediënt info
knoflook ingrediënt info
laos (poeder)
Berei-
ding
Lomboks worden in schijfjes gesneden. Tomaten worden gesneden. Knoflook wordt fijngehakt. Ui wordt gesneden en het bosje selderie wordt gesneden.

Fruit het vlees met de lombok in de olie. Dan toevoegen: de uien, knoflook, selderie, sereh, laos, goudbouillon- en maggiblokjes. Drie minuten later de tomaten en 2/3 kopje water. Peper en zout naar smaak. Deksel dicht en zacht- jes gaar laten suddern.
Voedings-
waarde
Energie1264 KiloJoules
301 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
5 gram
28 gram
1 gram