culinaire
zaken
.nl
Sambal Goreng Udang
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
2
2
50
10
8
8
3
3
3
2
1
-
-
deciliter
deciliter
gram
gram
stuks
stuks
stuks
teentje
theelepel
stuks
stuks
naar smaak
naar smaak
water
melk (kokos-) ingrediënt info
petehboon (diepvries)
laos (vers)
ei (kip)ingrediënt info
garnaal (Chinees(gamba))
peper (groen) ingrediënt info
knoflook ingrediënt info
trassi
salam (blad)
ui ingrediënt info
peper ingrediënt info
zout
Berei-
ding
Kook de eieren gaar en pel deze. Snij de ui en de knoflook fijn en de groene pepers in strips. Kook de kokosmelk op met water tezamen met de ui, de knoflook, de groene pepers, trassie, laos en de salambladeren. Voeg hieraan toe de hele eieren en de petebonen toe. Tot slot eindigen we met de garnalen. Stoof dit even door. Peper zout naar smaak.
Voedings-
waarde
Energie804 KiloJoules
191 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
5 gram
27 gram
2 gram