culinaire
zaken
.nl
Sambal Goreng Taotjo met garnalen
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
100
2
2
2
2
2
1.50
1
1
1
1
0.25
0.25
gram
theelepel
stuks
teentje
eetlepel
stuks
kopje
stuks
bakje
centimeter
theelepel
eetlepel
eetlepel
garnaal (Hollands,gepeld)
laos (poeder)
peper (groen) ingrediënt info
knoflook ingrediënt info
olie (zonnebloem-) ingrediënt info
peper (rood) ingrediënt info
melk (kokos-,dik) ingrediënt info
ui ingrediënt info
taotjo
sereh
trassi
tamarinde
suiker
Berei-
ding
Pepers in lange, schuin gesneden, repen. Ui, knoflook, trassi, sereh en laos snijdt u heel fijn. U fruit alles in de olie. U voegt de taotjo en de garnalen toe en u brengt alles op smaak met wat suiker en tamarinde. Hierna roert u de kokosmelk erdoor. U laat het gerecht inkoken.
Voedings-
waarde
Energie380 KiloJoules
90 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
4 gram
6 gram
1 gram