culinaire
zaken
.nl
Rosbief met oesterzwammen, veldsla en aardappelpuree
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
250
200
1.50
75
75
25
2
0.50
-
gram
gram
deciliter
gram
gram
gram
eetlepel
theelepel
naar smaak
puree (aardappel-)
runderrosbief
melk (halfvol) ingrediënt info
oesterzwam ingrediënt info
sla (veld-) ingrediënt info
margarine
vinaigrette
kerrie (poeder,Javaans)
zout
Berei-
ding
Bereiden: Oesterzwammen zonodig schoonvegen met keukenpapier men in reepjes snijden In pan aardappelpuree maken met 1.5 deciliter melk, 2 deciliter water en zout volgens gebruikaanwijzing op verpakking. Kerriepoeder erdoor roeren. Intussen in grote koekepan boter verhitten en oesterzwammen circa 3 minuten al omscheppend bakken. Intussen veldsla over twee bordenverdeln. Vinagrette erover verdelen. Aardappelpuree en oesterzwammen ernaast scheppen. In koekepan achtergebleven bakvet opnieuw verhitten. Rosbieflapjes circa 1 minuut bakken, halverwege keren. Rosbieflapjes naast oesterzwammen scheppen.
Voedings-
waarde
Energie2176 KiloJoules
518 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
28 gram
26 gram
1 gram