culinaire
zaken
.nl
Ritjah Rodoh
(Gekruid varkensvlees met groenten)
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
250
150
150
150
50
4
4
2
1
1
1
-
gram
gram
gram
gram
gram
schijf
stuks
stuks
stuks
stuks
blik
naar smaak
varkensvlees
peultjes
basilicum (vers)ingrediënt info
bieslook ingrediënt info
kousenband ingrediënt info
gember (vers) ingrediënt info
peper (groen) ingrediënt info
ui ingrediënt info
sereh (vers)
aubergine ingrediënt info
mais (blik)
zout
Berei-
ding
Van de aubergine hebben we 100 gram nodig.

Snij het vlees in kleine stukjes. Maak de lomboks, djahe en uien met het zout fijn. Vermeng dit goed. Kook het vlees met de kruiden zachtjes in 0.5 liter water. Voeg dan de fijngesneden groenten en mais bij het vlees en laat alles circa 30 minuten koken tot de groenten gaar zijn. Dit gerecht mag bij het opdienen niet teveel saus bevatten.
Voedings-
waarde
Energie1114 KiloJoules
265 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
21 gram
19 gram
8 gram