culinaire
zaken
.nl
Rijst Kerrie Telor
(Rijst met ei)
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
250
100
8
4
1
1
1
-
-
gram
gram
theelepel
stuks
eetlepel
teentje
stuks
naar smaak
naar smaak
rijst (droogkokend) ingrediënt info
garnaal (Hollands,gepeld)
kerrie (poeder)
ei (kip)ingrediënt info
olie (zonnebloem-) ingrediënt info
knoflook ingrediënt info
ui ingrediënt info
zout
peper ingrediënt info
Berei-
ding
Fruit in wat olie de ui, knoflook en de garnalen. Doen er dan de drooggekookte rijst en de kerrie bij. Roer alles goed om. Maak het af met zout en peper naar smaak en naar behoefte meer kerrie. Serveer er de gehalveerde eieren bij
Voedings-
waarde
Energie1633 KiloJoules
389 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
53 gram
17 gram
2 gram