culinaire zaken .nl |
Rijst Kerrie Telor (Rijst met ei) | |||
Soort gerecht | Hoofdgerecht | Herkomst | Indonesie | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | ? | |
Indelingen | ||||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
250 100 8 4 1 1 1 - - |
gram gram theelepel stuks eetlepel teentje stuks naar smaak naar smaak |
rijst (droogkokend) garnaal (Hollands,gepeld) kerrie (poeder) ei (kip) olie (zonnebloem-) knoflook ui zout peper | ||
Berei- ding |
Fruit in wat olie de ui, knoflook en de garnalen. Doen er dan de drooggekookte rijst en de kerrie bij. Roer alles goed om. Maak het af met zout en peper naar smaak en naar behoefte meer kerrie. Serveer er de gehalveerde eieren bij | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 1633 KiloJoules 389 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 53 gram 17 gram 2 gram |