culinaire zaken .nl |
Pilaf 2 | |||
Soort gerecht | Hoofdgerecht | Herkomst | Joegoslavie | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | ? | |
Indelingen | ||||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
500 150 6 4 3 1 1 1 |
gram gram stuks stuks eetlepel teentje stuks stuks |
kipfilet champignon perzik ui puree (tomaten-) knoflook paprika (groen) paprika (rood) | ||
Berei- ding |
Snipper de uien en de knoflook. Kipfilet in stukjes snijden. De knoflook en de stukjes kipfilet mengen. Kipfilet, uien, paprika en knoflook in wat olie lekker bruin bakken. Ondertussen een kop je van het sap van de perziken met wat maizena binden. Roer het gebonden perzikkensap door het mengsel in de pan. Laat alles op een laag vuur gaar sudderen. Dit serveren met witte rijst of macaroni. Lekker hierbij is een gemengde salade van bv sla met augurken. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 1238 KiloJoules 295 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 37 gram 37 gram 11 gram |