culinaire
zaken
.nl
Pilaf 2
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
500
150
6
4
3
1
1
1
gram
gram
stuks
stuks
eetlepel
teentje
stuks
stuks
kipfilet
champignon ingrediënt info
perzik
ui ingrediënt info
puree (tomaten-)ingrediënt info
knoflook ingrediënt info
paprika (groen) ingrediënt info
paprika (rood) ingrediënt info
Berei-
ding
Snipper de uien en de knoflook. Kipfilet in stukjes snijden. De knoflook en de stukjes kipfilet mengen. Kipfilet, uien, paprika en knoflook in wat olie lekker bruin bakken. Ondertussen een kop je van het sap van de perziken met wat maizena binden. Roer het gebonden perzikkensap door het mengsel in de pan. Laat alles op een laag vuur gaar sudderen. Dit serveren met witte rijst of macaroni. Lekker hierbij is een gemengde salade van bv sla met augurken.
Voedings-
waarde
Energie1238 KiloJoules
295 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
37 gram
37 gram
11 gram