culinaire
zaken
.nl
Pepessan van vis
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
500
12
6
5
4
2
1.50
1
1
0.50
-
gram
theelepel
stuks
teentje
stuks
eetlepel
theelepel
stuks
eetlepel
kopje
naar smaak
kabeljauw (filet)
sambal oelek
kemirie (noot)
knoflook ingrediënt info
djeroek poeroet
olie (zonnebloem-) ingrediënt info
trassi
ui ingrediënt info
suiker
melk (kokos-,dik) ingrediënt info
zout
Berei-
ding
U wrijft de ui, de knoflook, de sambal, de trassi en de kemiris in de vijzel fijn. Zout en suiker voegt u naar smaak toe. U fruit het mengsel in de olie. U voegd djeroekpoeroet en dikke kokosmelk toe. Hierin laat u de vis marineren tot de olie eruit komt. Nu wikkelt u de vis stukje voor stukje met wat kruiden in de aluminiumfolie. Zorgt u er wel voor dat de vis aan alle kanten goed in de kruiden ligt. U roostert de vispakjes, onder regelmatig keren, onder de grill of in de oven gaar.
Voedings-
waarde
Energie1128 KiloJoules
269 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
9 gram
24 gram
2 gram