culinaire
zaken
.nl
Golei Kodja
(Gekruide runderlappen)
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
500
1.50
12
2
2
2
1
1
1
1
0.50
0.50
-
gram
deciliter
gram
stuks
theelepel
theelepel
theelepel
blaadje
theelepel
theelepel
stuks
theelepel
naar smaak
rundvlees
santen ingrediënt info
rijst ingrediënt info
ui ingrediënt info
komijn
sap (citroen-)
ketoembar
foelie (poeder)
djahe
kurkuma (poeder)
kaneel (stokje)
kruidnagel ingrediënt info
zout
Berei-
ding
De uien worden fijngesneden. Het vlees wordt in stukken gesneden. We hebben rauwe rijst nodig.

Meng het citroensap met wat water en wrijf het vlees hiermee in. Bak het vlees in wat olie gaar en doe er dan de kruiden en rauwe rijst bij. Bak dit alles tezamen op. Dan de dikke santen erbij, laat alles zacht doorsudderen tot het ingedikt is.
Voedings-
waarde
Energie2111 KiloJoules
503 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
9 gram
26 gram
2 gram