culinaire zaken .nl |
Dengdeng Ragie I (Gekruid rundvlees) | |||
Soort gerecht | Hoofdgerecht | Herkomst | Indonesie | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | ? | |
Indelingen | ||||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
500 2 2 1 1 1 1 1 - - |
gram eetlepel stuks eetlepel theelepel teentje theelepel theelepel naar smaak naar smaak |
rundvlees kokos ui azijn laos (poeder) knoflook komijn ketoembar peper zout | ||
Berei- ding |
Rundvlees in blokjes snijden. Uien worden fijngesneden en de knoflook wordt fijngehakt. Wrijf het vlees in met zout, peper, laos, djinten en ketoembar. Fruit in wat olie de uien en knoflook. Zijn de uien bruin, dan de overige ingredienten en het vlees erbij. Gaar laten bakken. tot slot de azijn en kokos toevoegen. Af en toe omroeren tot het vlees goed gaar is. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 1606 KiloJoules 382 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 5 gram 24 gram 2 gram |