culinaire
zaken
.nl
Daging Bumbu Bali
(Bali-vlees)
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
500
8
4
4
3
2
2
1.50
1.50
1
0.50
gram
theelepel
teentje
stuks
blaadje
eetlepel
theelepel
theelepel
stuks
eetlepel
kopje
runderpoulet
sambal oelek
knoflook ingrediënt info
peper (rood) ingrediënt info
salam (blad)
olie (zonnebloem-) ingrediënt info
sap (citroen-)
trassi
ui ingrediënt info
azijn ingrediënt info
ketjap (benteng)
Berei-
ding
U kookt de poulet zacht. In de vijzel wrijft u ui, knoflook, sambal, lombok en trassi fijn. Deze massa fruit u in de olie met salam en citroensap. Hieraan voegt u de ketjap toe, een scheutje water of bouillon en een scheutje azijn. U roert het vlees erdoor en voegt suiker en zout naar smaak toe. U laat het gerecht even doorsudderen.
Voedings-
waarde
Energie305 KiloJoules
73 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
4 gram
1 gram
1 gram