culinaire zaken .nl |
Bubur Ajam (Rijstepap met kruiden en kip) | |||
Soort gerecht | Hoofdgerecht | Herkomst | Indonesie | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | ? | |
Indelingen | ||||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
300 1.50 1 0.50 0.50 - |
gram deciliter stuks eetlepel stuks naar smaak |
rijst melk (kokos-) kip (braad-) selderij (blad-) prei zout | ||
Berei- ding |
U wast de rijst en u kook hem in water, samen met kip, prei, selderie en zout naar smaak. Als de kip gaar zijn voegt u de kokosmelk toe. U eet dit gerecht met ABON-ABON, DENGDENG of SERUNDENG. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 3405 KiloJoules 811 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 66 gram 49 gram 2 gram |