| culinaire zaken .nl |
Bubur Ajam (Rijstepap met kruiden en kip) | |||
| Soort gerecht | Hoofdgerecht | Herkomst | Indonesie | |
| Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | ? | |
| Indelingen | ||||
| Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
| 300 1.50 1 0.50 0.50 - |
gram deciliter stuks eetlepel stuks naar smaak |
rijst ![]() melk (kokos-) ![]() kip (braad-) selderij (blad-) ![]() prei zout | ||
| Berei- ding |
U wast de rijst en u kook hem in water, samen met kip, prei, selderie en zout naar smaak. Als de kip gaar zijn voegt u de kokosmelk toe. U eet dit gerecht met ABON-ABON, DENGDENG of SERUNDENG. | |||
| Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 3405 KiloJoules 811 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 66 gram 49 gram 2 gram |