culinaire
zaken
.nl
Brengkassan Udang (garnalen)
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
300
16
3
2
2
1
0.50
0.50
0.25
0.25
-
gram
theelepel
teentje
eetlepel
theelepel
stuks
kopje
theelepel
eetlepel
eetlepel
naar smaak
garnaal (Hollands,gepeld)
sambal oelek
knoflook ingrediënt info
olie (zonnebloem-) ingrediënt info
laos (poeder)
ui ingrediënt info
melk (kokos-,dik) ingrediënt info
trassi
suiker
tamarinde
zout
Berei-
ding
Alle kruiden wrijft u in de vijzel fijn, behalve de laos. Tamarinde, zout en suiker voegt u naar smaak toe. U roert de kokosmelk erdoor en u voegt de garnalen toe. Ler erop dat het een vaste substantie wordt! U maakt 4 pakjes van aluminiumfolie, waarover u de gkruide garnalen verdeelt Alvorens de pakjes te sluiten doet u de laos erbij. U stoomt de pakjes boven water of in de stoompan en u roostert ze daarna in de oven of op open vuur, op een rooster. De garnalen kunt u vervangen door andere vissoorten.
Voedings-
waarde
Energie585 KiloJoules
139 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
4 gram
17 gram
1 gram