culinaire zaken .nl |
Witlof met gehakt | |||
Soort gerecht | Hoofdgerecht | Herkomst | Nederland | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | ? | |
Indelingen | Goedkoop | |||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
500 200 200 4 2 2 2 0.25 - - - |
gram gram gram struik stuks stuks eetlepel stuks naar smaak naar smaak naar smaak |
gehakt (half-om-half) kaas (jong) ham (mager) witlof augurk ei (kip) meel (paneer-) paprika (rood) zout nootmuskaat peper (wit) | ||
Berei- ding |
Kook eerst de witlof en giet deze vervolgens goed af. Maak intussen het gehakt klaar met alle ingredienten. Plaats daarna de witlof met het gehakt, de kaas en de ham in de oven. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 3075 KiloJoules 732 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 11 gram 49 gram 6 gram |