culinaire
zaken
.nl
Vlinderpasta met zalm
(Een snelle pastasalade met kruidige honingdressing)
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
425
400
300
150
6
4
1.50
1
1
1
1
0.50
gram
gram
gram
gram
eetlepel
theelepel
theelepel
zakje
eetlepel
stuks
stuks
stuks
zalm (blik)
pasta (vlinders) ingrediënt info
mais (blik)
kaas (belegen,boeren-)
olie (olijf-) ingrediënt info
sap (citroen-)
dille (vers)
mix (tuinkruidendressing)
honing
paprika (rood) ingrediënt info
ui (rood) ingrediënt info
komkommer
Berei-
ding
Kook in een pan met ruim kokend water de pasta volgens de gebruiksaanwijzing beetgaar. Giet in een vergiet de pasta af. Was de paprika, halveer deze en verwijder de zaadlijsten. Snij hem in kleine blokjes. Was de komkommer en snij hem eveneens in kleine blokjes. Snij ook de kaas in kleine blokjes. Pel de ui en snij deze in dunne ringen. Laat de zalm uitlekken en verwijder de velletjes en de graatjes. Meng in een kom de pasta, paprika, komkommer, kaas, ui, zalm en de uitgelekte mais. Roer in een kommetje een dressing van: citroensap, honing, tuinkruiden, dille en olijfolie. Meng de dressing door de pastasalade. Laat in de koelkast de dressing minstens 1 uur intrekken. Serveer met: toast of stokbrood.
Voedings-
waarde
Energie2009 KiloJoules
478 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
51 gram
24 gram
3 gram