culinaire
zaken
.nl
Visschotel met goudse kaas
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
350
3
250
200
150
100
4
1
1
-
-
gram
deciliter
gram
gram
gram
gram
eetlepel
eetlepel
zakje
naar smaak
naar smaak
scholfilet
melk (halfvol) ingrediënt info
champignon ingrediënt info
doperwt (blik)
kaas (oud,Goudse)
garnaal (Hollands,gepeld)
room
boter (room-)
saus (wit)
peper (wit) ingrediënt info
zout
Voor-
berei-
ding
Rasp de kaas.
Berei-
ding
Verwarm de oven voor op 200. Beboter een vuurvaste schaal, bestrooi de scholfilets met peper en zout en le ze in een schaal. Veeg de champignons schoon, snij ze in plakjes en bak ze in de boter tot ze lichtbruin zijn. Bestrooi ze met wat zout. Maak de saus met de melk volgens de gebruiksaanwijzing en roer de champignons, doperwtjes en garnalen erdoor. Laat de saus wat afkoelen en roer de room erdoor. Giet de saus over de scholfilets en bedek de schaal met de geraspte Goudse kaas. Zet de schaal circa 25 minuten in het midden van een voorverwarmde oven (175 graden Celcius). Lekker met: rijst of stokbrood en een gemengde salade.
Voedings-
waarde
Energie1662 KiloJoules
396 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
9 gram
37 gram
3 gram