culinaire zaken .nl |
Varkensvlees (indisch) | |||
Soort gerecht | Hoofdgerecht | Herkomst | Onbekend | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | ? | |
Indelingen | ||||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
400 2.50 2 2 2 2 2 1 1 1 1 1 1 - |
gram deciliter theelepel teentje stuks eetlepel theelepel eetlepel theelepel theelepel theelepel stuks theelepel naar smaak |
varkensvlees (mager) santen sap (citroen-) knoflook ui olie kurkuma (poeder) suiker (bruin) laos (poeder) trassi koriander (poeder) peper (Spaans,groen) komijn zout | ||
Berei- ding |
Stamp alle ingredienten (behalve: vlees, citroensap, santen en olie) met een vijzel tot moes. Roer dan het vlees erdoor. Fruit dit alles in de olie mooi lichtbruin. Giet er dan het citroensap en de kokosmelk (santen) bij. Laat het vlees sudderen tot het gaar is. Geef er rijst en komkommersla bij. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 1241 KiloJoules 295 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 10 gram 4 gram 3 gram |