culinaire zaken .nl |
Varkenshaasje met asperge & bieslooksaus | |||
Soort gerecht | Hoofdgerecht | Herkomst | Frankrijk | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Voorbereiding : 00:10 Bereiding : 00:45 | |
Indelingen | Magnetron | Combi-magnetron | ||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
2.50 50 5 4 2 2 1 1 1 - - |
deciliter gram centiliter stuks eetlepel eetlepel pak bosje eetlepel naar smaak naar smaak |
water boter (room-) room (slag-) varkenshaas puree (tomaten-) pit (pijnboom-) soep (asperge-,pakje) bieslook cognac peper zout | ||
Berei- ding |
Smelt de boter en bak de haasjes in 16-20 minuten rondom bruin en gaar. Neem ze uit de pan en bestrooi met zout en peper. Afdekken. Cognac aan bakvet toevoegen. Aanbaksels losroeren. Tomatenpuree en water toevoegen. Aspergesoep erdoor kloppen. Slagroom erdoor roeren. Bieslook fijnknippen en erbij doen. Saus over varkenshaasjes verdelen. Pitten in koekepan roosteren en erover strooien. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 1366 KiloJoules 325 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 3 gram 33 gram 1 gram |