culinaire zaken .nl |
Tagliatelle met asperges en kip | |||
Soort gerecht | Hoofdgerecht | Herkomst | Nederland | |
Aantal personen | 2 | Bereidings- tijden | Bereiding : 00:20 | |
Indelingen | Makkelijk Rijst En Pasta | Slank Snel | ||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
300 200 1.50 100 1 - - |
gram gram deciliter gram eetlepel naar smaak naar smaak |
asperge (wit) pasta (tagliatelle) tomaat (gezeefd) kipfilet (fumee) bieslook (vers) peper (cayenne-) zout | ||
Berei- ding |
De asperges beetgaar koken volgens het basisrecept en in stukken snijden. De gerookte kipfilet in blokjes snijden. De tagliatelle beetgaar koken volgens de aanwijzing op de verpakking. Asperges (houdt een aantal kopjes achter voor de garnering) en kip door de gezeefde tomaten roeren, even laten pruttelen en op smaak brengen met een mespunt cayennepeper en zout. Deze saus op de uitgelekte tagliatelle scheppen, garneren met aspergekopjes en met bieslook bestrooien. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 2075 KiloJoules 494 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 85 gram 25 gram 7 gram |