culinaire
zaken
.nl
Tagliatelle met asperges en kip
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
300
200
1.50
100
1
-
-
gram
gram
deciliter
gram
eetlepel
naar smaak
naar smaak
asperge (wit) ingrediënt info
pasta (tagliatelle) ingrediënt info
tomaat (gezeefd) ingrediënt info
kipfilet (fumee)
bieslook (vers) ingrediënt info
peper (cayenne-) ingrediënt info
zout
Berei-
ding
De asperges beetgaar koken volgens het basisrecept en in stukken snijden. De gerookte kipfilet in blokjes snijden. De tagliatelle beetgaar koken volgens de aanwijzing op de verpakking.
Asperges (houdt een aantal kopjes achter voor de garnering) en kip door de gezeefde tomaten roeren, even laten pruttelen en op smaak brengen met een mespunt cayennepeper en zout. Deze saus op de uitgelekte tagliatelle scheppen, garneren met aspergekopjes en met bieslook bestrooien.
Voedings-
waarde
Energie2075 KiloJoules
494 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
85 gram
25 gram
7 gram