culinaire zaken .nl |
Rauwe andijvie stamppot | |||
Soort gerecht | Hoofdgerecht | Herkomst | Onbekend | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Bereiding : 00:40 | |
Indelingen | Eenpansgerecht | Goedkoop | Stamppot | |
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
1 500 150 125 75 2 1 0.50 - |
kilogram gram gram gram gram eetlepel stuks stuks naar smaak |
aardappel ![]() andijvie ![]() kaas ham champignon ![]() olie ![]() ui ![]() paprika (rood) ![]() zout | ||
Voor- berei- ding |
Snipper de ui. Snij de champgnons in vieren. Snij de paprik in kleine stukjes. Snij de kaas in kleine blokjes. Snij de andijvie in heel fijne reepjes. De ham in blokjes snijden. | |||
Berei- ding |
De aardappelen gaar koken en fijnstampen. De ui in de hete olie fruiten. De champignons en de paprika bij de ui scheppen. De ham even meewarmen. Andijvie, uienmengsel en de kaasblokjes door de puree scheppen en direkt serveren. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 1762 KiloJoules 420 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 48 gram 18 gram 13 gram |