culinaire zaken .nl |
Spaghettitaart | |||
Soort gerecht | Hoofdgerecht | Herkomst | Italie | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Voorbereiding : 00:15 Bereiding : 00:15 | |
Indelingen | Makkelijk | Rijst En Pasta | Snel | |
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
150 150 100 6 2 2 0.50 |
gram gram gram stuks eetlepel eetlepel eetlepel |
pasta (spaghetti) prei ham (achter-) ei (kip) kaas (parmezaans) boter (room-) oregano | ||
Voor- berei- ding |
De (rode) spaghetti gaar koken. Prei in ringen snijden. Ham in reepjes snijden. De eieren kloppen met zout, peper en oregano. | |||
Berei- ding |
In koekepan boter verhitten. Prei en ham circa 3 minuten bakken. Spaghetti erdoor roeren en eimengsel erover gieten. Met deksel op de pan in circa 10 minuten laten stollen. Serveren met parmezaanse kaas en gemengde salade. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 1955 KiloJoules 465 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 37 gram 27 gram 1 gram |