culinaire
zaken
.nl
Spaghettischotel 2
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
350
300
200
60
4
3
2
-
-
gram
gram
gram
gram
eetlepel
stuks
stuks
naar smaak
naar smaak
pasta (spaghetti) ingrediënt info
gehakt (varkens-)
boon (sperzie-,vers)
boter (room-)
puree (tomaten-)ingrediënt info
ui ingrediënt info
paprika (rood) ingrediënt info
peper (wit) ingrediënt info
zout
Berei-
ding
Kook de spaghetti in een ruime hoeveelheid kokend water in 10 minuten gaar. Het gehakt in de boter rul en bruin bakken. Voeg de fijngesneden groenten en een blikje tomatenpuree toe en laat het geheel in 15 minuten gaar worden. Roer het vlees-groentemengsel door de spaghetti. Maak op smaak af met zout en peper. Serveer in een voorverwarmde schaal.
Voedings-
waarde
Energie3294 KiloJoules
784 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
90 gram
27 gram
7 gram