culinaire zaken .nl |
Spaghettischotel 2 | |||
Soort gerecht | Hoofdgerecht | Herkomst | Italie | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Bereiding : 00:25 | |
Indelingen | Goedkoop Makkelijk | Rijst En Pasta Snel | ||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
350 300 200 60 4 3 2 - - |
gram gram gram gram eetlepel stuks stuks naar smaak naar smaak |
pasta (spaghetti) gehakt (varkens-) boon (sperzie-,vers) boter (room-) puree (tomaten-) ui paprika (rood) peper (wit) zout | ||
Berei- ding |
Kook de spaghetti in een ruime hoeveelheid kokend water in 10 minuten gaar. Het gehakt in de boter rul en bruin bakken. Voeg de fijngesneden groenten en een blikje tomatenpuree toe en laat het geheel in 15 minuten gaar worden. Roer het vlees-groentemengsel door de spaghetti. Maak op smaak af met zout en peper. Serveer in een voorverwarmde schaal. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 3294 KiloJoules 784 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 90 gram 27 gram 7 gram |