culinaire zaken .nl |
Spaghetti met tahoe-satesaus | |||
Soort gerecht | Hoofdgerecht | Herkomst | Onbekend | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Bereiding : 00:15 | |
Indelingen | Goedkoop | Rijst En Pasta | Vegetarisch | |
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
500 400 350 300 3 2 1.50 1 1 - - |
gram gram gram gram eetlepel eetlepel theelepel stuks eetlepel naar smaak naar smaak |
tahoe pasta (spaghetti) saus (sate-,pikant) tauge olie ketjap (manis) knoflook (poeder) ui olie (zonnebloem-) zout peper | ||
Berei- ding |
In grote pan met water en zout spaghetti gaarkoken. Ui pellen en snipperen. Tahoe in blokjes snijden. In pan satesaus maken. In zeef tauge wassen en uit laten lekken. In braadpan olie verhitten. Ui en tahoe circa 4 minuten bakken, steeds omscheppen. Tauge toevoegen en circa 1 minuut meebakken. Aan tahoemengsel toevoegen: satesaus, ketjap en knoflookpoeder. Op smaak brengen met zout en peper. circa 3 minuten meewarmen. Af en toe roeren. In vergiet spaghetti laten uitlekken. In schaal doen. Saus erover schenken. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 2548 KiloJoules 607 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 90 gram 27 gram 6 gram |