culinaire
zaken
.nl
Spaghetti met tahoe-satesaus
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
500
400
350
300
3
2
1.50
1
1
-
-
gram
gram
gram
gram
eetlepel
eetlepel
theelepel
stuks
eetlepel
naar smaak
naar smaak
tahoe
pasta (spaghetti) ingrediënt info
saus (sate-,pikant)
tauge ingrediënt info
olie ingrediënt info
ketjap (manis)
knoflook (poeder) ingrediënt info
ui ingrediënt info
olie (zonnebloem-) ingrediënt info
zout
peper ingrediënt info
Berei-
ding
In grote pan met water en zout spaghetti gaarkoken. Ui pellen en snipperen. Tahoe in blokjes snijden. In pan satesaus maken. In zeef tauge wassen en uit laten lekken.
In braadpan olie verhitten. Ui en tahoe circa 4 minuten bakken, steeds omscheppen. Tauge toevoegen en circa 1 minuut meebakken.
Aan tahoemengsel toevoegen: satesaus, ketjap en knoflookpoeder. Op smaak brengen met zout en peper. circa 3 minuten meewarmen. Af en toe roeren.
In vergiet spaghetti laten uitlekken. In schaal doen. Saus erover schenken.
Voedings-
waarde
Energie2548 KiloJoules
607 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
90 gram
27 gram
6 gram