culinaire
zaken
.nl
Spaghetti marinara
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
3
200
150
100
50
50
5
2
1
1
0.50
-
-
deciliter
gram
gram
gram
gram
gram
centiliter
eetlepel
stuks
theelepel
stuks
naar smaak
naar smaak
saus (tomaten-)
pasta (spaghetti) ingrediënt info
kabeljauw (filet)
inktvis
garnaal (Hollands,gepeld)
mossel ingrediënt info
room (slag-)
olie (olijf-) ingrediënt info
prei
kruiden (keuken-,italiaan
bouillon (vis-,tablet)
peper ingrediënt info
zout
Voor-
berei-
ding
Snij de kabeljauw in stukjes. Snij de prei in smalle ringen.
Berei-
ding
Kook de spaghetti gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Afgieten en laten uitlekken.

Bak de preiringen in circa 5 minuten zachtjes gaar in de olijfolie. Voeg de tomatensaus, de Italiaanse keukenkruiden, het visbouillonblokje en de slagroom toe. Kook de saus 10 minuten op hoog vuur. Voeg de kabeljauw toe en laat deze op laag vuur in 3 minuten gaar worden. Voeg de inktvis, de mosselen en de garnalen toe en warm alles goed door. Meng de saus door de spaghetti en voeg zout en peper naar smaak toe.
Voedings-
waarde
Energie3807 KiloJoules
906 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
119 gram
49 gram
8 gram