culinaire
zaken
.nl
Soep (groente) 1
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
1.50
100
2
1
1
0.50
0.50
0.50
liter
gram
eetlepel
stuks
stuks
stuks
stuks
knol
bouillon (runder-)
champignon ingrediënt info
peterselie ingrediënt info
wortel
prei
paprika (rood) ingrediënt info
paprika (groen) ingrediënt info
selderij (knol-)ingrediënt info
Berei-
ding
In pan 1.5 liter runderbouillon aan de kook brengen. Intussen wortel en knolselderij in dunne reepjes snijden (of grof raspen). Paprika wassen en in reepjes snijden. De groenten aan de soep toevoegen en met het deksel op de pan circa 10 minuten zachtjes laten koken. Intussen champignons schoonpoetsen met een stukje keukenpapier en een plak van het voetje snijden. Champignons in plakjes snijden. Van de prei lelijke bladeren verwijderen. De groente in de lengte halveren, wassen en in dunne ringen snijden. Champignons en prei aan de soep toevoegen en 5 minuten mee verwarmen. Vlak voor het opdienen de peterselie er door roeren.
Voedings-
waarde
Energie261 KiloJoules
62 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
10 gram
3 gram
2 gram