culinaire
zaken
.nl
Rolladeschijven met champignons
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
500
2
8
4
4
1
gram
centiliter
stuks
takje
plakje
teentje
runderrollade
wijn (wit)
champignon (grot-) ingrediënt info
tijm (vers) ingrediënt info
bacon
knoflook ingrediënt info
Berei-
ding
Snij de rollade in 4 plakken en wrijf deze in met knoflookpuree en leg ze elk op een dubbel stuk aluminiumfolie (met de glimmende kant naar boven). Leg op elke schijf een plakje bacon. Maak de champignons schoon, halveer ze en verdeel ze over het vlees. Leg bij iedere plak een takje tijm. Strooi wat zout en peper over het vlees en schenk er een scheutje witte wijn over. De pakketjes naar boven toe samen nemen en 3 keer omvouwen. Het mag niet te strak zitten. De pakketjes in de oven op de bakplaat leggen en in 20 minuten net gaar laten worden. Lekker met: feestelijke groente en ovenfrietjes.
Voedings-
waarde
Energie1023 KiloJoules
244 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
2 gram
36 gram
0 gram