culinaire
zaken
.nl
Ragout met konijn
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
1
30
2
2
4
1
1
-
-
-
kilogram
gram
centiliter
centiliter
eetlepel
stuks
teentje
naar smaak
naar smaak
naar smaak
konijn
boter (room-)
wijn (rood)
water
puree (tomaten-)ingrediënt info
paprika (groen) ingrediënt info
knoflook ingrediënt info
zout
peper ingrediënt info
peper (cayenne-) ingrediënt info
Berei-
ding
Verwarm een bruineringsschaal 5 minuten voor op 600 Watt. Laat de boter hierin smelten. Braad het vlees 3.5 minuut hierin op 500 Watt. Schep de massa op de helft van de tijd een paar keer om. Pers de knoflook uit en voeg het met de tomatenpuree bij het vlees. Was de paprika, verwijder de pitten en de zaadlijsten en snij de paprika in smalle reepjes. Meng deze vervolgens door het vlees. Voeg de wijn en het water toe. Laat de ragout 27 minuten afgedekt zachtjes koken op 400 Watt. Neem het vlees uit de schaal. Laat de saus 4.5 minuut inkoken op 500 Watt. Breng de saus op smaak met zout, peper en cayennepeper. Serveer het vlees met de saus erover.
Voedings-
waarde
Energie1837 KiloJoules
437 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
9 gram
47 gram
2 gram