culinaire
zaken
.nl
Pilafrijst 6 (met abrikozen)
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
500
350
50
20
8
4
1
0.50
-
-
gram
gram
gram
gram
stuks
eetlepel
stuks
theelepel
naar smaak
naar smaak
kipfilet
rijst ingrediënt info
boter (room-)
amandel ingrediënt info
abrikoos ingrediënt info
rozijn ingrediënt info
bouillon (kippen-,tablet)
saffraan
peper (wit) ingrediënt info
zout
Berei-
ding
Wel de rozijnen en abrikozen. Kook de langkorrelige rijst gaar in water waaraan enkele saffraandraadjes en een kippenbouillontablet is toegevoegd. Bak de in blokjes gesneden kipfilets gaar in de boter. Laat de vruchten goed uitlekken. Roer de rijst, vruchten en kip door elkaar en breng de pilaf op smaak met zout en peper. Garneer de pilaf met de amandelen.
Voedings-
waarde
Energie2390 KiloJoules
569 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
80 gram
38 gram
2 gram