culinaire
zaken
.nl
Tagliatelle met truffels
(Tagliatelle con tratufi)
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
500
100
6
1
-
-
-
gram
gram
eetlepel
stuks
naar smaak
naar smaak
naar smaak
pasta (tagliatelle) ingrediënt info
boter (room-)
kaas (parmezaans)
truffel (wit) ingrediënt info
peper ingrediënt info
nootmuskaatingrediënt info
zout
Berei-
ding
Maak de truffel schoon met een borstel en spoel hem goed af. Smelt de boter in een pan en doe de parmezaanse kaas, zout, peper en nootmuskaat naar smaak erbij. Houd de boter warm.

Kook intussen de tagliatelle bijtgaar in veel kokend water met zout. Laat ze uitlekken en schep het hete kaas-botermengsel door de tagliatelle. Garneer elke portie met geschaafde truffel.
Voedings-
waarde
Energie3652 KiloJoules
870 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
100 gram
32 gram
3 gram