culinaire
zaken
.nl
Lapis daging
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
350
3
2
2
1
1
1
-
-
-
gram
eetlepel
stuks
eetlepel
stuks
eetlepel
theelepel
naar smaak
naar smaak
naar smaak
runderbaklap
olie (arachide-) ingrediënt info
ei (kip)ingrediënt info
puree (tomaten-)ingrediënt info
ui ingrediënt info
ketjap (manis)
sambal
zout
peper ingrediënt info
nootmuskaatingrediënt info
Berei-
ding
Verhit de olie in een koekepan en bak hierin de reepjes vlees bij veel hitte rondom bruin. Klop de eieren los in een kom. Roer de kleingesneden ui, de tomatenpuree, de ketjap, de sambal en wat zout, peper en nootmuskaat door de losgeklopte eieren. Schenk het kruidige eimengsel in de pan. Draai de hittebron laag. Laat het mengsel zodanig stollen dat het gerecht nog enigszins vochtig blijft.
Voedings-
waarde
Energie970 KiloJoules
231 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
4 gram
24 gram
1 gram