culinaire
zaken
.nl
Lamsvlees-pasteitjes in tomatensaus
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
1
4
4
2
2
1
-
-
-
kilogram
stuks
eetlepel
teentje
eetlepel
theelepel
naar smaak
naar smaak
naar smaak
gehakt (lams-,mager)
eiwit
puree (tomaten-)ingrediënt info
knoflook ingrediënt info
olie ingrediënt info
komijn
zout
peper ingrediënt info
kaneel (poeder)
Berei-
ding
Meng het vlees, de eiwitten, knoflook, kaneel, komijn (hier neemt u de helft van), zout en peper. Vorm van dit mengsel kleine platte koekjes. Bak de lamsvlees-koekjes in een grote koekepan aan beide kanten bruin en neem ze daarna uit de pan. Doe de tomatenpuree met het water en de rest van de komijn in de koekepan en laat dit 10 minuten zachtjes sudderen. Leg het lamsvlees terug in de pan en verwarm alles samen nog 10 minuten, met een deksel op de pan.
Voedings-
waarde
Energie2584 KiloJoules
615 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
6 gram
52 gram
1 gram