culinaire
zaken
.nl
Kalfsvleesreepjes met groentesaus
(roergebakken met broccoli en champignons)
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
350
100
40
3
2
1
1
gram
gram
gram
eetlepel
stuks
struik
zakje
kalfsvlees ingrediënt info
champignon ingrediënt info
noot (cashew-,gezouten)
olie (zonnebloem-) ingrediënt info
ui (bos-)ingrediënt info
broccoli ingrediënt info
saus (room-,bieslook)
Voor-
berei-
ding
Snij het vlees in smalle reepjes. Was de broccoli en verdeel deze in roosjes. Veeg de champignons schoon en snijd ze in plakjes. Maak de bosuitjes schoon en snijd ze in ringetjes. Bereid de roomsaus volgens de gebruiksaanwijzing. Hak de cashewnoten grof.Verhit in een wok de olie.
Berei-
ding
Roerbak het vlees 4 minuten. Voeg de broccoli en de champignons toe. Roerbak 2 minuten. Voeg de bosui toe en roerbak 2 minuten. Voeg de saus toe en warm deze door. Breng op smaak met peper. Strooi de noten vlak voor het opdienen over het gerecht.
Voedings-
waarde
Energie1119 KiloJoules
266 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
3 gram
21 gram
1 gram