culinaire
zaken
.nl
Kalfsoester met ansjovis en bieten-appelcompote
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
340
2
180
25
6
1
1
-
-
gram
stuks
gram
gram
stuks
eetlepel
stuks
naar smaak
naar smaak
biet (gekookt) ingrediënt info
kalfsoester ingrediënt info
compote (abrikoos-appel)
boter (room-)
ansjovis (filet)
peterselie (vers) ingrediënt info
ei (kip)ingrediënt info
zout
peper ingrediënt info
Berei-
ding
Ei in ongeveer 10 minuten hard koken. In zeef bietjes laten uitlekken. Ei onder koud stromend water afspoelen, pellen en in dunne plakjes snijden. Intussen bietjes en appelcompote door elkaar mengen. over 2 borden verdelen. Kalfsoesters in 6-7 minuten lichtbruin bakken. Halverwege keren. Intussen ansjovisfilets oprollen. Kalfsoester garneren met 3 plakjes ei, 3 ansjovisrolletjes en een toefje peterselie. Lekker met gebakken aardappelblokjes (diepvries).
Voedings-
waarde
Energie1053 KiloJoules
251 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
17 gram
20 gram
2 gram