culinaire
zaken
.nl
Botterkost
(Bruine bonen met gehakt, paprika's en uien)
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
400
250
200
200
5
3
2
1
1
1
-
-
gram
gram
gram
gram
centiliter
eetlepel
stuks
stuks
pak
stuks
naar smaak
naar smaak
boon (bruin,blik)
gehakt (runder-)
ananas (blik) ingrediënt info
pinda (ongezouten)
melk ingrediënt info
olie (olijf-) ingrediënt info
ui ingrediënt info
paprika (rood) ingrediënt info
saus (kerrie-)
paprika (groen) ingrediënt info
zout
peper ingrediënt info
Berei-
ding
Maak de kerriesaus aan met het ananassap. Leng het eventueel aan met de melk. Fruit de uien in de olie en bak daar vervolgens het gehakt bij gaar. Maak de paprika's schoon en verwijder het hart. Snij de paprika's vervolgens in repen. Voeg deze samen met de uitgelekte bruine bonen, pinda's en de ananas toe aan het gehaktmengsel. Voeg zout en peper naar smaak toe.
Voedings-
waarde
Energie3091 KiloJoules
736 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
38 gram
33 gram
8 gram