culinaire
zaken
.nl
Biefstuk tartaar
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
250
5
2
2
1
1
1
0.50
-
-
gram
theelepel
stuks
eetlepel
eetlepel
eetlepel
theelepel
stuks
naar smaak
naar smaak
biefstuk (gehakt)
saus (worcestershire-)
eidooier
olie (noten-) ingrediënt info
peterselie ingrediënt info
kappertjes
mosterd
ui ingrediënt info
peper ingrediënt info
zout
Berei-
ding
Vorm 2 afgeplatte ronde ballen van de tartaar en leg ze op een bord. Maak in elke bal bovenin een kuiltje en plaats de dooier daarin elk in een halve dop, of laat de dooiers in de kuiltjes glijden. Schik de andere ingredienten om de biefstukken heen, zodat ze aan tafel naar eigen smaak met het vlees gemengd kunnen worden met een vork.
Voedings-
waarde
Energie787 KiloJoules
187 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
2 gram
17 gram
0 gram