culinaire zaken .nl |
Bieflapjes op z'n italiaans (Of met: 500 g vl.tom. + 2 t oregano/1 aub. + 2 t basil.) | |||
Soort gerecht | Hoofdgerecht | Herkomst | Italie | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | ? | |
Indelingen | Goedkoop | |||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
4 4 2 1 1 |
eetlepel stuks theelepel teentje stuks |
olie (olijf-) runderbaklap kruiden (keuken-,italiaan knoflook courgette (groen) | ||
Berei- ding |
Snij de groente in stukjes. Verhit de olie in een braadpan. Bak de dunne bieflapjes aam beide kanten bruin. Voeg de gronte, zout en peper toe aan het vlees. Knijp de knoflook erboven uit. Draai het vuur laag. Voeg de oregano, de italiaanse keukenkruiden of basilicum toe. Leg het deksel schuin op de pan en laat het geheel nog 20 minuten sudderen. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 1195 KiloJoules 285 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 3 gram 35 gram 1 gram |