culinaire
zaken
.nl
Babi Pangang
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
600
2
3
20
3
3
2
2
1
-
-
-
gram
deciliter
centiliter
gram
theelepel
theelepel
theelepel
teentje
theelepel
naar smaak
naar smaak
naar smaak
spek (mager)
ketjap (manis)
olie ingrediënt info
suiker (rood)
sap (citroen-)
kruidenmix (vijf-)
koriander (poeder)
knoflook ingrediënt info
komijn
nootmuskaatingrediënt info
peper ingrediënt info
zout
Berei-
ding
Maak een mengsel van de peper, zout, nootmuskaat, korianderpoeder, komijnpoeder, en de 5 kruiden melange en wrijf hiermee de geblancheerde magere spek in. Maak apart een marinade van de overige ingredienten. Marineer hierin het magere spek voor circa 12 uur. Braad nu het spek in de oven krokant en gaar met de vetkant van het vlees naar boven. Serveer hierbij de Gember Chilisaus.
Voedings-
waarde
Energie3028 KiloJoules
721 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
9 gram
37 gram
1 gram