culinaire zaken .nl |
Tomaten gevuld met mueslikaas | |||
Soort gerecht | Groentegerecht | Herkomst | Onbekend | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Voorbereiding : 00:20 Bereiding : 00:25 | |
Indelingen | Goedkoop Groente | Oven Vegetarisch | ||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
5 4 2 2 1.50 200 200 12 10 - - |
eetlepel eetlepel eetlepel teentje theelepel gram gram stuks takje naar smaak naar smaak |
muesli meel (paneer-) boter (room-) knoflook basilicum (vers) kaas (oud) kaas (Cottage Cheese) tomaat peterselie zout peper | ||
Voor- berei- ding |
Rasp de kaas. | |||
Berei- ding |
Tomaten wassen. Van bolle kant kapje afsnijden. Met theelepel uithollen. Binnenkant bestrooien met zout en peper. Op bord omgekeerd laten uitlekken. Kapjes in stukjes snijden en in kom doen. Toevoegen: geraspte kaas, Cottage Cheese, muesli en basilicum. Knoflook erboven uitpersen. Peterselie erboven fijnknippen. Door elkaar mengen. Op smaak brengen met zout en peper. Tomaten hoog opvullen. Paneermeel erover verdelen. Klontje boter erop leggen. Ovenschotel invetten. Tomaten erin zetten. Oven voorverwarmen op 200 graden Celcius. In midden van oven in 20 minuten goudbruin laten kleuren. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 1715 KiloJoules 408 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 25 gram 23 gram 4 gram |