culinaire
zaken
.nl
Gegratineerde schorseneren
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
500
100
5
30
20
2
-
-
gram
gram
centiliter
gram
gram
eetlepel
naar smaak
naar smaak
schorseneren
kaas (gruyere)
room (slag-)
meel (paneer-)
boter (room-)
azijn ingrediënt info
zout
peper ingrediënt info
Berei-
ding
Was de schorseneren en laat ze 1 uur in koud water staan. Schil de schorseneren en kook ze 1 uur in water met zout en azijn tot ze gaar zijn. Verdeel ze in stukken, doe ze in een beboterde ovenschaal en giet de room eroverheen. Bestrooi ze met zout en peper, verdeel de geraspte kaas eroverheen, en bestrooi met paneermeel. Bak de schorseneren 20-30 minuten op 220 graden Celsius.
Voedings-
waarde
Energie1319 KiloJoules
314 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
28 gram
13 gram
4 gram