culinaire zaken .nl |
Marinade voor kalfsvlees | |||
Soort gerecht | Divers | Herkomst | Frankrijk | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Voorbereiding : 00:05 Bereiding : 00:05 | |
Indelingen | Marinade | |||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
3 1 0.25 3 1 |
deciliter theelepel theelepel eetlepel takje |
wijn (rood) peper nootmuskaat majoraan (vers) tijm | ||
Voor- berei- ding |
Knip de majoraan fijn. Ris de blaadjes van het takje tijm. | |||
Berei- ding |
Meng alle ingredienten goed door elkaar. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 372 KiloJoules 89 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 8 gram 1 gram 2 gram |