| culinaire zaken .nl |
Marinade voor kalfsvlees | |||
| Soort gerecht | Divers | Herkomst | Frankrijk | |
| Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Voorbereiding : 00:05 Bereiding : 00:05 | |
| Indelingen | Marinade | |||
| Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
| 3 1 0.25 3 1 |
deciliter theelepel theelepel eetlepel takje |
wijn (rood) peper ![]() nootmuskaat ![]() majoraan (vers) tijm ![]() | ||
| Voor- berei- ding |
Knip de majoraan fijn. Ris de blaadjes van het takje tijm. | |||
| Berei- ding |
Meng alle ingredienten goed door elkaar. | |||
| Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 372 KiloJoules 89 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 8 gram 1 gram 2 gram |