culinaire zaken .nl |
Basisrecept - Dressing | |||
Soort gerecht | Divers | Herkomst | Onbekend | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Bereiding : 00:05 | |
Indelingen | Makkelijk Vegetarisch | Dressing Basisrecept | ||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
- 1.50 5 1 1 - - |
naar smaak deciliter centiliter stuks theelepel naar smaak naar smaak |
zout olie azijn ui (sjalot) suiker (poeder-) peterselie (vers) peper | ||
Berei- ding |
Het zout en de poedersuiker oplossen in de azijn, er dan al kloppend met een garde de olie bij gieten. De dressing op smaak maken met de peper, peterselie en het sjalotje. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 1018 KiloJoules 242 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 1 gram 0 gram 0 gram |