culinaire
zaken
.nl
Peterselie kaas 'eieren' met pesto
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
75
75
1
3
1
-
-
gram
gram
theelepel
eetlepel
theelepel
naar smaak
naar smaak
kaas (room-)
kaas (geite-,Holland)
saus (worcestershire-)
peterselie (vers) ingrediënt info
pesto ingrediënt info
peper ingrediënt info
zout
Voor-
berei-
ding
Hak de peterselie fijn.
Berei-
ding
Roer roomkaas, geitekaas, peper, zout en worcestershiresauce door
elkaar en laat dit circa 1 uur opstijven.

Vorm er 6 'eieren' van, rol die door 3 eetlepels gehakte peterselie en laat weer opstijven.

Schep voor het serveren op de gehalveerde 'eieren' een lepeltje pesto.
Voedings-
waarde
Energie176 KiloJoules
42 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
1 gram
2 gram
0 gram