culinaire zaken .nl |
Tomaten gevuld met vis en paprika | |||
Soort gerecht | Borrelhapje | Herkomst | Onbekend | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Bereiding : 00:30 | |
Indelingen | Feestelijk | Goedkoop | Zonder Koken | |
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
20 15 4 1 0.50 0.20 |
gram gram stuks eetlepel stuks blik |
dressing (becel, dieet-) ansjovis tomaat peterselie paprika (groen) tonijn (naturel) | ||
Berei- ding |
Snij een kapje van de bolle kant van de tomaten, zodat ze stevig blijven staan. Verwijder de zaadjes en zaadlijsten en laat de tomaten uitlekken. Snij de ansjovis fijn. Was en halveer de paprika, verwijder pitjes en zaadlijsten en snipper de paprika zo fijn mogelijk. Giet het water van de tonijn en vermeng de tonijnmassa met de ansjovis, de paprika en de dressing. Vul hiermee de tomaten. Garneer met peterselie. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 250 KiloJoules 60 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 7 gram 2 gram 2 gram |