culinaire
zaken
.nl
Tomaten gevuld met vis en paprika
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
20
15
4
1
0.50
0.20
gram
gram
stuks
eetlepel
stuks
blik
dressing (becel, dieet-)
ansjovis
tomaat ingrediënt info
peterselie ingrediënt info
paprika (groen) ingrediënt info
tonijn (naturel)
Berei-
ding
Snij een kapje van de bolle kant van de tomaten, zodat ze stevig blijven staan. Verwijder de zaadjes en zaadlijsten en laat de tomaten uitlekken. Snij de ansjovis fijn. Was en halveer de paprika, verwijder pitjes en zaadlijsten en snipper de paprika zo fijn mogelijk. Giet het water van de tonijn en vermeng de tonijnmassa met de ansjovis, de paprika en de dressing. Vul hiermee de tomaten. Garneer met peterselie.
Voedings-
waarde
Energie250 KiloJoules
60 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
7 gram
2 gram
2 gram