culinaire
zaken
.nl
Ingelegde olijven
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
100
100
6
-
-
1
1
2
gram
gram
eetlepel
naar smaak
naar smaak
eetlepel
eetlepel
teentje
olijf (zwart)
olijf (groen)
olie (olijf-) ingrediënt info
zout
peper ingrediënt info
rozemarijn (gedroogd) ingrediënt info
oregano (vers) ingrediënt info
knoflook ingrediënt info
Voor-
berei-
ding
Hak de knoflook fijn. Hak de oregano fijn.
Berei-
ding
Vermeng de olijven met de olijfolie, en de kruiden en specerijen. Laat
de olijven hierin 1 dag (in de koelkast) marineren. Deze olijven kun u 1 week in de koelkast bewaren.
Voedings-
waarde
Energie1051 KiloJoules
250 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
6 gram
1 gram
1 gram