culinaire zaken .nl |
Ingelegde olijven | |||
Soort gerecht | Bijgerecht | Herkomst | Griekenland | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Bereiding : 00:05 | |
Indelingen | Makkelijk | Vegetarisch | Zonder Koken | |
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
100 100 6 - - 1 1 2 |
gram gram eetlepel naar smaak naar smaak eetlepel eetlepel teentje |
olijf (zwart) olijf (groen) olie (olijf-) zout peper rozemarijn (gedroogd) oregano (vers) knoflook | ||
Voor- berei- ding |
Hak de knoflook fijn. Hak de oregano fijn. | |||
Berei- ding |
Vermeng de olijven met de olijfolie, en de kruiden en specerijen. Laat de olijven hierin 1 dag (in de koelkast) marineren. Deze olijven kun u 1 week in de koelkast bewaren. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 1051 KiloJoules 250 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 6 gram 1 gram 1 gram |