culinaire
zaken
.nl
griekse salade 1
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
75
25
3
3
3
1
0.50
0.50
0.50
-
-
gram
gram
stuks
eetlepel
theelepel
stuks
theelepel
stuks
stuks
naar smaak
naar smaak
feta
olijf (zwart)
tomaat (vlees-) ingrediënt info
olie (olijf-) ingrediënt info
sap (citroen-)
ui ingrediënt info
oregano ingrediënt info
paprika (groen) ingrediënt info
komkommer
zout
peper ingrediënt info
Berei-
ding
Voorbereiden: Komkommer schillen en in plakjes snijden. Tomaten schoonmaken en in stukken snijden. Paprika schoonmaken en in reepjes snijden. Ui pellen en in ringen snijden. Bereiden: Over diep bord komkommer, tomaat, paprika en ui verdelen. Bestrooien met zout en peper. Citroensap erover sprenkelen. 3 eetlepels olie erover verdelen. Plak feta op salade leggen en de rest van de olie erover gieten. Feta bestrooien met oregano. Olijven (6 stuks) over salade verdelen.
Voedings-
waarde
Energie1353 KiloJoules
322 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
12 gram
8 gram
3 gram