culinaire zaken .nl |
Sperziebonen a la creme | |||
Soort gerecht | Bijgerecht | Herkomst | Onbekend | |
Aantal personen | 2 | Bereidings- tijden | Bereiding : 00:20 | |
Indelingen | ||||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
500 1 1 1 1 1 1 0.30 0.25 |
gram stuks zakje eetlepel blik zakje eetlepel gram gram |
gehakt (runder-) ei (kip) kruiden (gehakt-) kerrie (poeder) abrikoos (blik) saus (kerrie-) peterselie (vers) santen boter (bak-) | ||
Berei- ding |
Maak de sperziebonen schoon en was ze. Kook ze in weinig water met zout en bonenkruid in 15 minuten gaar. Giet ze af. Schep de creme fraiche erdoor. Breng de boontjes op smaak met zout en nootmuskaat. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 3929 KiloJoules 935 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 16 gram 49 gram 5 gram |