culinaire
zaken
.nl
Tuinbonen Cheribon
(Tuinbonen met paprika en gehakt)
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
100
1
1
1
1
1
1
-
-
-
gram
pot
stuks
theelepel
stuks
theelepel
teentje
naar smaak
naar smaak
naar smaak
gehakt (half-om-half)
boon (tuin-,pot)
paprika (rood) ingrediënt info
komijn
ui ingrediënt info
trassi
knoflook ingrediënt info
zout
peper ingrediënt info
nootmuskaatingrediënt info
Berei-
ding
De knoflook wordt fijngehakt. De ui wordt fijngesneden. We gebruiken een rode of groene paprika, die we in blokjes snijden.

Fruit in wat olie de ui, trassi, knoflook en de blokjes paprika. Dan het gehakt erbij tot het bruin en rullig is. Doe er dan de bonen bij en kruid af naar eigen smaak. Worden verse tuinbonen gebruikt, dan eerst gaarkoken en uit laten lekken.
Voedings-
waarde
Energie464 KiloJoules
110 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
6 gram
5 gram
2 gram