culinaire zaken .nl |
Tomaten-uiensalade | |||
Soort gerecht | Bijgerecht | Herkomst | India | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | ? | |
Indelingen | ||||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
6 3 2 1 1 - |
stuks stuks stuks eetlepel eetlepel naar smaak |
tomaat peper (Chili-,groen) ui azijn suiker zout | ||
Berei- ding |
Pel en hak de tomaten en uien. Snij de chilipepers in dunne plakjes en verwijder de zaadjes. Breng de azijn of het tamarindewater met zout en suiker op smaak en schenk over de gemengde groenten. Laat voor het opdienen 1 uur staan. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 258 KiloJoules 61 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 14 gram 2 gram 3 gram |