culinaire
zaken
.nl
Telor Stenga Radja
(Halve gevulde eieren)
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
250
6
2
1
1
1
1
gram
stuks
eetlepel
teentje
stuks
theelepel
theelepel
gehakt (half-om-half)
ei (kip)ingrediënt info
selderij (blad-)ingrediënt info
knoflook ingrediënt info
ui ingrediënt info
komijn
trassi
Berei-
ding
De grote ui wordt fijngesneden. De knoflook wordt fijngehakt. De selderij wordt fijngesneden.

Snij de eieren overlangs doormidden en verwijder het eigeel (apart leggen). Fruit in wat olie de trassi, knoflook en ui. Doe dan het gehakt en de selderij erbij. Laat het gehakt goed bruin worden onder toevoeging van de kruiden. Haal alles van het vuur en laat het afkoelen. Meng nu het eigeel er doorheen. Vul de halve eieren met het mengsel.
Voedings-
waarde
Energie1373 KiloJoules
327 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
3 gram
21 gram
1 gram